fbpx

We schrijven 2017 als Jacin Trill viraal gaat voordat rappers het najoegen om viraal te gaan. En niet zomaar. Met kspreyopjebytch zetten hij en producer 808milli de toon voor een nieuwe generatie hiphopmakers en fans. Positieve, speelse raps op positieve, speelse beats. Het resultaat: een hereniging met muzikale vader Bokoesam, inclusief gezamenlijk album en bijbehorende tour en een placement op het platform Worldstarhiphop. Een vliegende start van een glansrijke carrière.

Althans, zo leek het, want na nog wat eigen albums verdween hij compleet van de radar. Maar in 2023 was daar een hoopvol bericht op zijn socials: “Ik ben veel afwezig geweest de afgelopen jaren wegens veel battles met mezelf,” verklaarde Jacin in de caption. “I tried to figure music out.. But I can’t en het mooiste hiervan is, dat ik muziek waarschijnlijk nooit zal begrijpen maar wel de meeste passie en liefde uit haal.”

En dus trommelde Jacin zijn fanbase op om onze comment-sectie vol te gooien met ‘HL3’ toen we online vroegen naar wie jullie het liefst zouden zien op onze 2024-editie. Wij zijn de beroerdste niet en gunnen deze ‘happytrillboy’ de comeback op het podium! Trek jij Nikes aan met een rozeswoesh?